Skip to main content

SOBRE CAVALLS SON ÀNGEL

Rutes eqüestres amb cavall de pura raça menorquina. La seva metodologia de treball, basada en l’aprenentatge natural de l’cavall dins de el grup, és una de les raons per les que el projecte rep la certificació de la marca. Disposa de 45 cavalls en una finca de conreu, bosc i costa de 300 ha.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Toni Bosh

Gerent

Tota la nostra vida ha estat sempre vinculada al cavall. Jo vaig créixer rodejada de cavalls de carreres. En Toni, com a pagès, sempre ha recorregut les finques on ha treballat a cavall. No va ser fins a l’any 2004 que vam decidir emprendre aquesta aventura, i ho vam fer com sempre havíem treballat, parlant el llenguatge del cavall i deixant que aprenguin en ramat.

Son Àngel és una finca de 300 ha de cultiu, bosc i costa, i 45 cavalls de raça menorquina, un cavall noble i rústic, tranquil i adaptat al terreny i al clima de l’illa. La nostra activitat, com la nostra vida, es vincula al territori. A les finques del voltant, al producte local i a la tradició de Menorca. Això és el que volem transmetre a les rutes eqüestres amb el cavall menorquí.

“Em segueix impressionant veure el vincle que s’estableix entre el cavall i el genet després d’una travessia.”

TONI BOSCH, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Races autòctones

Menorca té un patrimoni molt ric de races de bestiar autòcton, com ara la vaca vermella menorquina, la gallina o l’ovella de Menorca. Conservar aquestes races que estan ben adaptades a les condicions del nostre medi és una aposta clara per la sostenibilitat.

Benestar animal

El benestar animal constitueix un eix prioritari en l’activitat i presta especial atenció a les condicions de vida i el desenvolupament normal dels animals amb què fa feina, de manera que incorpora un component ètic als productes generats.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Camí d Algaiarens Km 1 Finca Son Àngel – 07769 Ciutadella de Menorca

Connectau