Menorca

Seth Port Ciutadella

"Intentam des de fa anys fer compatible la nostra activitat turística amb la preservació del nostre entorn, oferint una experiència sostenible als nostres clients" - Maria Florit, coordinadora de Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de Set Hotels

El Seth Port Ciutadella està situat al Passeig Marítim, davant de la Platja Gran, una emblemàtica platja al cor de Ciutadella de Menorca. Des dels seus inicis, l’any 2006, l’hotel treballa amb sistemes de gestió ambiental per minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat hotelera.

Testimoni com cap altre de la història recent d’aquesta localitat, es tracta d’un hotel emblemàtic vinculat a la cultura, al patrimoni, a la història i les festes populars de Ciutadella de Menorca. L’Hotel també destaca per la seva moderna arquitectura. Un hotel spa tranquil i acollidor a pocs minuts del centre de la ciutat.

És un hotel de Set Hotels, una empresa hotelera que des de la seva fundació treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics i de reducció de plàstics. Aposta pel producte local proveint els seus establiments amb productes de km 0 i formatges i embotits elaborats de manera artesanal en la seva pròpia finca, Algendar d’en Gomila.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • allotjament turístic i restauració
  • spa
  • esdeveniments i sales
  • qualitat i sostenibilitat
  • producte local i de temporada

ON TROBAR-NOS


Seth Port Ciutadella

Passeig Marítim, 36, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Maria Florit, coordinadora de Sistemes de Qualitat i Medi Ambient
Adreça:
Passeig Marítim, 36
Municipi:
Ciutadella
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: