Menorca

EliteChip

"Menorca tiene un entorno espectacular, tranquilidad, gastronomía y pruebas deportivas bien organizadas. Hemos de ser conscientes de este potencial y nuestras prácticas han de ir siempre encaminadas a conservar este patrimonio" - Guillem Bosch, fundador de EliteChip

Guillem Bosch va ser corredor professional durant més de 20 anys. A més de guanyar diversos campionats de les Illes Balears durant aquella etapa, el pas per la Federació d’Atletisme balear i la passió per l’esport van fer que a poc a poc s’introduís en qüestions organitzatives i tècniques de les carreres esportives. Això el porta a fundar el 2008 EliteChip, la jove empresa que encapçala i que està especialitzada a organitzar i cronometrar esdeveniments esportius.

Més d’una dècada després EliteChip presta serveis de control, presa de temps i confecció de resultats a més de 300 esdeveniments esportius i organitza 25 competicions a l’any. Una de les joies de la corona és el Trail Menorca Camí de Cavalls, i potser la prova que defineix també la seva filosofia: diferenciar Menorca com a destinació turística esportiva vinculada a la sostenibilitat i la protecció del nostre patrimoni natural.

Aquesta visió implica un control estricte i prevenció de residus durant les competicions, l’ús de material reutilitzable i producte local o donar als corredors informació sobre mesures de conservació del medi. Per Guillem, «gaudir del medi implica conservar-lo», per això reinverteixen beneficis en la conservació del Camí de Cavalls i de l’entorn natural de Menorca.

GALERÍA

NUESTROS SERVICIOS


  • Organización de eventos deportivos
  • Cronometraje de carreras
  • Confección de resultados
  • Cronometraje ChampionChip
  • Maratones y pruebas
  • Trail Menorca Camí de Cavalls
  • Producto local
  • Gestión de residuos y material compostable

DÓNDE ENCONTRARNOS


EliteChip

Carrer de Velázquez, 8A, 07760 Ciutadella de Menorca

VISITA NUESTRA PÁGINA WEB


CONTACTO Contacta o visítanos

Contacto:
Guillem Bosch
Dirección:
Carrer de Velázquez, 8A (Veure Mapa)
Municipio:
Ciutadella de Menorca
Teléfono:

 

Instagram:
Facebook: