Skip to main content

SOBRE HOTEL RURAL MORVEDRA NOU

Morvedra Nou és un hotel rural situat al municipi de Ciutadella que destaca per la seva casa tradicional menorquina, una edificació recuperada del segle XVI. Una finca familiar amb 5 generacions d’història i  terres que encara avui mantenen el seu ús agrícola i ramader.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Victoria Bendito

Directora

Quan vam heretar la finca dels meus avis, na Sara i en Juan Enrique, fa ja 22 anys, vam decidir recuperar aquest predi del segle XVI i convertir-lo en un hotel rural mantenint la seva essència de lloc menorquí. La casa i els seus terrenys pertanyen a la família des de fa 5 generacions, i el seu ús agrícola i ramader perviu fins avui.

Volem que les persones que ens visiten coneguin la cultura menorquina, de manera que intentem apropar-los al nostre producte local, a la nostra artesania i als nostres costums. I perquè això segueixi sent possible, volem cuidar tot això apostant per la sostenibilitat.

Per a nosaltres, tot això vol dir unir les nostres pràctiques tradicionals amb la tecnologia que ens permeti fer un consum responsable. La nostra major aposta és pel producte local, de manera que treballem amb les finques agrícoles properes a l’hotel per poder oferir esmorzars i dinars elaborats amb productes de proximitat i fomentar així l’economia circular. A més, hem implementat polítiques d’eliminació de plàstics i consum energètic eficient d’electricitat i aigua.

“Creim fermament que els valors que han de regir una empresa han de tenir en compte les persones, el medi ambient i la sostenibilitat amb l’entorn.”

VICTORIA BENDITO, DIRECTORA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Protecció del medi nocturn

Implementa pràctiques i tecnologia per minimitzar la contaminació lumínica i contribueix al coneixement, el gaudi i la qualitat del cel nocturn de l’illa, reconegut amb la certificació Starlight.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Camí de Macarella, km 7 – 07760 Ciutadella de Menorca

Connectau