Skip to main content

SOBRE PARAPENT BIPLAZA MENORCA

Vols en parapent biplaza sense motor, de forma totalment silenciosa i respectuosa amb el medi, gaudint de l’experiència d’estar en l’aire aprofitant els seus corrents ascendents.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Joan Portella

Pilot de parapent

Vaig començar a volar el 1986. Després d’anys de viatges i perfeccionament de la meva tècnica, vaig veure que era possible volar en parapent a Menorca aprofitant les brises marines de l’illa, els corrents tèrmics que genera l’escalfament del terreny en les hores centrals i les
convergències, així que vaig decidir crear aquest projecte recolzat per un grup de pilots com jo.

Ara comparteixo la meva passió amb tot aquell que vulgui volar amb nosaltres. Mostram l’illa des d’una perspectiva única, des d’on és possible albirar tot el seu contorn, conèixer els seus paisatges i sentir els seus sons. Volam sense motor, de forma totalment silenciosa i respectuosa amb el medi, gaudint de l’experiència d’estar en l’aire aprofitant els seus corrents ascendents. Són les mateixes corrents que fan servir moltes espècies d’aus de Menorca com àguiles, falcons, aufranys, gavines, orenetes o voltors, amb les que a vegades coincidim en vol.

“Les aus que trobam quan volem s’han habituat a veure’ns com una espècie més. Ens ajudam mútuament transmetent informació sobre els corrents tèrmics i dinàmics que fem servir en el vol.”

JOAN PORTELLA, PILOT DE PARAPENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activitat a la natura respectuosa amb l'entorn

Dona a conèixer els valors naturals de la reserva de biosfera de Menorca posant el focus en la conservació, i fomenta activitats de naturalesa que incorporen pràctiques respectuoses amb l’entorn.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer dels Forners i Pastissers, 70 – 07769 Ciutadella de Menorca

Connectau