MARCA MENORCA RESERVA DE BIOSFERA

Serveis

Consulta tots els serveis certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. Una aposta clara per la sostenibilitat i el consum responsable.

Llatina Boats

Llatinaboats compta amb embarcacions amb més d’un segle d’història. Ara permeten transmetre coneixement i història, i viure l’experiència marinera de navegar en una embarcació tradicional.

Passeig Marítim Poeta Gumersind Riera, pantalans blaus, Fornells

Binibeca Diving Menorca

Binibeca Diving és un centre de busseig especialitzat en la Reserva Marina de l’Illa de l’Aire i les coves de Cap d’en Font. Practica un busseig sostenible i responsable amb l’entorn prenent com a base una bona formació dels submarinistes.

Urbanización Cala Torret Local 5, 6, 7, 9 y 12, 07711 Sant Lluís, Menorca

Hotel Santo Tomás

L’Hotel Santo Tomás és un allotjament de la cadena Set Hotels, una cadena que treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics, de reducció de plàstics d’un sol ús i aposta pel producte local en tots els seus establiments. 

Parcel·la H3 Urb. Sant Tomàs, 07749 Es Migjorn Gran

HOTEL HEVRESAC

Hevresac ofereix un producte local, ecològic, de qualitat, i sostenible. Convertint-se en un espai de benestar per als enamorats de la ciutat, amb inquietuds culturals, artístiques o polítiques.

c/San Fernando 1, 07701, Maó

CAVALLS SON ÀNGEL

Rutes eqüestres amb cavall de pura raça menorquina. La seva metodologia de treball, basada en l’aprenentatge natural de l’cavall dins de el grup, és una de les raons per les que el projecte rep la certificació de la marca. Disposa de 45 cavalls en una finca de conreu, bosc i costa de 300 ha.  

Camí d Algaiarens Km 1, 07769, Ciutadella de Menorca

ARTIEM Carlos

ARTIEM Carlos és el tercer hotel de l’empresa de serveis hotelers ARTIEM a l’illa, una cadena amb seu a Menorca fundada fa més de 40 anys. Els seus valors i la seva aposta per la sostenibilitat han portat l’empresa a rebre nombroses certificacions per la seva bona gestió ambiental.

Capifort nº6, baixos. 07724, Maó

Paddle Tour Menorca

A les nostres sortides ens agrada transmetre aquesta passió, i els valors que han fet de Menorca una illa que pot presumir del seu estat de conservació. A més, qui rema amb nosaltres també pot contribuir a la seva conservació: no fem servir plàstics, i recollim aquells que trobem en les nostres travessies.

C/Valencia n6 Planta Baixa, Ciutadella

HOTEL RURAL MORVEDRA NOU

Morvedra Nou és un hotel rural situat al municipi de Ciutadella que destaca per la seva casa tradicional menorquina, una edificació recuperada del segle XVI. Una finca familiar amb 5 generacions d’història i  terres que encara avui mantenen el seu ús agrícola i ramader.  

Camí de Macarella, km 7, Ciutadella

HOTEL BOUTIQUE SES BRUIXES

A l’Hotel Ses Bruixes volen cuidar cada detall per garantir que la seva petjada sigui la més petita possible. Sempre es troben en procés de millora i consideren que el confort no està renyit amb la sostenibilitat.

c/ San Fernando, 26, 07702, Maó

Menorca Walking Birds

Menorca Walking Birds posa a la teva disposició guies experts en ornitologia, flora, naturalesa i experimentats senderistes coneixedors dels llocs més recòndits i bells de Menorca, de la seva història i peculiaritats.

Hotel 55 Santo Tomás

Un hotel de quatre estrelles superior dissenyat per ser eficient i sostenible. És el més recent de la cadena hotelera Set Hotels. Inaugurat l’any 2018, es va construir tenint en compte la seva integració paisatgística i esdevenint un allotjament amb classificació energètica A.

Parcela ZH11 Urb. Santo Tomás, 07749 Es Migjorn Gran.

HOTEL SES SUCRERES

Un petit hotel de poble al barri antic de Ferreries. L’establiment, una casa senyorial de 1844, va ser rehabilitada amb materials i productes ecològics, i segueix un model energètic sostenible. El localisme i el treball amb entitats, empreses, finques i l’oferta cultural del municipi i de l’illa per donar servei als seus clients són alguns […]

c/ Sant joan 15, 07750, Ferreries

ARTIEM Capri

L’Hotel Capri, al centre de Maó, va ser el primer allotjament d’ARTIEM fundat l’any 1975. Des de llavors, la cadena hotelera no ha aturat de créixer i ha decidit fer-ho apostant fermament per la sostenibilitat.

Capifort nº6, baixos. 07724, Maó

ISABEL MARTÍN GUIA

Guia turística amb més de 20 anys d’experiència que ofereix rutes turístiques articulades al voltant dels valors de la Reserva de Biosfera de Menorca. En la seva oferta inclou aspectes culturals, gastronòmics, arqueològics, d’artesania, art, paisatge, fotografia, astronomia, senderisme, i experiències d’ecoturisme, entre d’altres.  

Es Tast de na Sílvia

Es Tast de na Sílvia és un dels emblemes de la restauració del poble de Ciutadella. Tradició i avantguarda, un engranatge de l’economia circular de l’illa i la millor defensa del producte i la gastronomia de Menorca.

Carrer Santa Clara, 14. Centro històric. 07760, Ciutadella, Menorca.

Parapente Biplaza Menorca

Vols en parapent biplaza sense motor, de forma totalment silenciosa i respectuosa amb el medi, gaudint de l’experiència d’estar en l’aire aprofitant els seus corrents ascendents.

Carrer dels Forners i Pastissers, 70, Ciutadella

Hotel Boutique Can Sastre

Visitar Can Sastre es converteix en una dolça i especial experiència. La família Sastre ha volgut conservar el valor familiar de l’edifici respectant els mobles antics, la decoració, les rajoles i fins i tot part de la distribució del que era la casa, proporcionant un ambient càlid i acollidor a tothom que hi entra.

Carrer del Roser, nº5, 07760, Ciutadella

ARTIEM Audax

Juntament amb els altres dos hotels de la cadena a Menorca; l’ARTIEM Carlos i l’ARTIEM Capri, l’ARTIEM Audax segueix ambiciosos objectius de desenvolupament sostenible com el projecte ‘Sostenibilitat ARTIEM 8/80’ que consisteix en reduir en vuit anys un 80 per cert de les emissions de CO2 de l’empresa.

Capifort nº6, baixos. 07724, Maó

MON Restaurant&Fonda

MON Restaurant & Fonda posa en valor la tradició menorquino-balear per unir-la a l’avantguarda de l’alta cuina. Una exploració dels orígens i les seves influències sustentada en els aliments més nobles de l’illa: verdures i hortalisses de la zona, carn de bestiar local d’alta qualitat i peix del dia.

Paseig Sant Nicolau, 4, 07760, Ciutadella de Menorca

Hotel Port Mahón

Ubicat de forma privilegiada amb vistes al port de Maó, és el primer hotel de la cadena hotelera Set Hotels, que avui dia disposa d’un total de nou allotjaments turístics a l’illa i un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a cadascun d’ells.

Av. Fort de l’Eau núm 13, 07701, Maó

RESTAURANTE EL ROMERO – restauració sostenible

El peix fresc, el marisc i les hortalisses ecològiques i de temporada són l’essència de la proposta gastronòmica de El Romero, que uneix tradició menorquina i avantguarda en una carta maridada amb vins locals i internacionals, orgànics o biodinàmics.

Plaza de Espanya, 29, 07701 Maó, Illes Balears