MARCA MENORCA RESERVA DE BIOSFERA

Serveis

Consulta tots els serveis certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. Una aposta clara per la sostenibilitat i el consum responsable.

Parapente Biplaza Menorca

Vols en parapent biplaza sense motor, de forma totalment silenciosa i respectuosa amb el medi, gaudint de l’experiència d’estar en l’aire aprofitant els seus corrents ascendents.

Carrer dels Forners i Pastissers, 70, Ciutadella

HOTEL RURAL MORVEDRA NOU

Morvedra Nou és un hotel rural situat al municipi de Ciutadella que destaca per la seva casa tradicional menorquina, una edificació recuperada del segle XVI. Una finca familiar amb 5 generacions d’història i  terres que encara avui mantenen el seu ús agrícola i ramader.  

Camí de Macarella, km 7, Ciutadella

HOTEL SES SUCRERES

Un petit hotel de poble al barri antic de Ferreries. L’establiment, una casa senyorial de 1844, va ser rehabilitada amb materials i productes ecològics, i segueix un model energètic sostenible. El localisme i el treball amb entitats, empreses, finques i l’oferta cultural del municipi i de l’illa per donar servei als seus clients són alguns […]

c/ Sant joan 15, 07750, Ferreries

CAVALLS SON ÀNGEL

Rutes eqüestres amb cavall de pura raça menorquina. La seva metodologia de treball, basada en l’aprenentatge natural de l’cavall dins de el grup, és una de les raons per les que el projecte rep la certificació de la marca. Disposa de 45 cavalls en una finca de conreu, bosc i costa de 300 ha.  

Camí d Algaiarens Km 1, 07769, Ciutadella de Menorca

RESTAURANTE EL ROMERO – restauració sostenible

El peix fresc, el marisc i les hortalisses ecològiques i de temporada són l’essència de la proposta gastronòmica de El Romero, que uneix tradició menorquina i avantguarda en una carta maridada amb vins locals i internacionals, orgànics o biodinàmics.

Plaza de Espanya, 29, 07701 Maó, Illes Balears

ISABEL MARTÍN GUIA

Guia turística amb més de 20 anys d’experiència que ofereix rutes turístiques articulades al voltant dels valors de la Reserva de Biosfera de Menorca. En la seva oferta inclou aspectes culturals, gastronòmics, arqueològics, d’artesania, art, paisatge, fotografia, astronomia, senderisme, i experiències d’ecoturisme, entre d’altres.  

Paddle Tour Menorca

A les nostres sortides ens agrada transmetre aquesta passió, i els valors que han fet de Menorca una illa que pot presumir del seu estat de conservació. A més, qui rema amb nosaltres també pot contribuir a la seva conservació: no fem servir plàstics, i recollim aquells que trobem en les nostres travessies

C/Valencia n6 Planta Baixa, Ciutadella

Binibeca Diving Menorca

Binibeca Diving és un centre de busseig especialitzat en la Reserva Marina de l’Illa de l’Aire i les coves de Cap d’en Font. Practica un busseig sostenible i responsable amb l’entorn prenent com a base una bona formació dels submarinistes.

Urbanización Cala Torret Local 5, 6, 7, 9 y 12, 07711 Sant Lluís, Menorca

Menorca Walking Birds

Menorca Walking Birds posa a la teva disposició guies experts en ornitologia, flora, naturalesa i experimentats senderistes coneixedors dels llocs més recòndits i bells de Menorca, de la seva història i peculiaritats.

HOTEL BOUTIQUE SES BRUIXES

A l’Hotel Ses Bruixes volen cuidar cada detall per garantir que la seva petjada sigui la més petita possible. Sempre es troben en procés de millora i consideren que el confort no està renyit amb la sostenibilitat.

c/ San Fernando, 26, 07702, Maó

HOTEL HEVRESAC

Heversac ofereix un producte local, ecològic, de qualitat, i sostenible. Convertint-se en un espai de benestar per als enamorats de la ciutat, amb inquietuds culturals, artístiques o polítiques.

c/San Fernando 1, 07701, Maó