Menorca

ARTIEM Audax

"ARTIEM treballa per ser líders amb un model d’allotjament centrat en el benestar de les persones i el compromís amb el desenvolupament sostenible." - Guiem Sintes, director de Qualitat i Medi Ambient d'ARTIEM

L’Audax és, probablement, un dels hotels més especials de la cadena hotelera ARTIEM. Situat a prop de la mar, a Cala Galdana, compta amb un circuit spa d’aigües termals. Destaca per seguir a peu de lletra la missió de d’ARTIEM; inspirar a les persones a ser felices proporcionant benestar als seus hostes mitjançant la cura del cos i de la ment.

Juntament amb els altres dos hotels de la cadena a Menorca; l’ARTIEM Carlos i l’ARTIEM Capri, l’ARTIEM Audax segueix ambiciosos objectius de desenvolupament sostenible com el projecte ‘Sostenibilitat ARTIEM 8/80’ que consisteix en reduir en vuit anys un 80 per cert de les emissions de CO2 de l’empresa. ARTIEM és la primera cadena hotelera d’Europa i tercera del  món en obtenir la certificació BCorp pel seus alts estàndards en termes d’acompliment social i ambiental, transparència i responsabilitat empresarial.

Allotjar-se a l’Audax o a qualsevol hotel ARTIEM de Menorca és garantia d’un servei compromès amb el medi; baix consum elèctric, reaprofitament del cicle de l’aigua, aposta pel producte local i selecció de productes que generin la menor quantitat possible de residus o sembra de plantes autòctones als seus establiments.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Allotjament turístic
  • Habitacions
  • Restaurant
  • Producte local
  • Activitats esportives i relació amb l'entorn
  • Spa i tractaments de benestar

ON TROBAR-NOS


ARTIEM Audax

Capifort nº6 baixos, 07714, Maó

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Víctor Mayans Asián
Adreça:
Capifort nº6, baixos – 07714 (Ver Mapa)
Municipi:
Maó
Telèfon:
+34 971356935 /+ 34650029007

 

Facebook:
Instagram:
Twitter: