Menorca

ARTIEM Carlos

"Per a Artiem la sostenibilitat significa aconseguir l’harmonia entre els seus tres pilars: el social, el mediambiental i l’econòmic." - Guiem Sintes, director de Qualitat i Medi Ambient d'ARTIEM

ARTIEM Carlos, amb vistes al port de Cales Fonts, és el tercer hotel de l’empresa de serveis hotelers ARTIEM, una cadena amb seu a Menorca fundada fa més de 40 anys. Els seus valors i la seva aposta clara per la sostenibilitat han portat l’empresa a rebre nombroses certificacions relacionades amb la gestió ambiental a escala internacional.

Guiem Sintes,  director de Qualitat i Medi Ambient de la cadena, explica que treballar per  a la sostenibilitat no és només una responsabilitat social, sinó que els fa ser més competitius. Entre els seus projectes, destaca ‘Sostenibilitat ARTIEM 8/80’ que consisteix en reduir en 8 anys un 80 per cent de les emissions de CO2 . ARTIEM és la primera cadena hotelera d’Europa i tercera del  món en obtenir la certificació BCorp pel seus alts estàndards en termes d’acompliment social i ambiental, transparència i responsabilitat empresarial.

A l’ARTIEM Carlos, una de les accions més ambicioses serà la instal·lació de l’equip de dessalinització d’aigua de la mar per generar la totalitat d’aigua necessària per cobrir les necessitats de l’establiment. D’aquesta manera, Artiem treballa per convertir-se en líders amb un model innovador d’allotjament, centrat en el benestar de les persones i en el compromís amb la prosperitat sostenible i l’impacte positiu en l’entorn.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Allotjament turístic
  • Habitacions
  • Restaurant
  • Producte local
  • Activitats esportives i relació amb l'entorn
  • Spa i tractaments de benestar

ON TROBAR-NOS


ARTIEM Carlos

Carrer Carles III, 2, 4, 07720 Es Castell

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Víctor Mayans Asián
Adreça:
Carrer Carles III, 2, 4, 07720 (Ver Mapa)
Municipi:
Es Castell
Telèfon:
+34 971356935 /+ 34650029007

 

Facebook:
Instagram:
Twitter: