Menorca

Binibeca Diving Menorca

"Per practicar un busseig sostenible i respectuós amb el medi marí és necessari fomentar una formació en busseig de qualitat i transmetre un coneixement del medi que ajudi els alumnes a estimar i respectar la nostra mar" - Meri García

Situat a pocs minuts de la platja de Binibeca, aquest centre de busseig neix quan en Pau i na Meri decideixen aventurar-se i recollir el projecte en el qual ja feia anys que hi treballaven com a instructors. Va ser un dels primers centres de busseig de l’illa, fa ja més de 25 anys. Amb àmplia experiència com submarinistes a Menorca, aquesta parella de bussejadors té clar que la base per a un submarinisme respectuós amb el fons marí rau en una formació de qualitat, en ensenyar a la gent a bussejar de forma conscient, amb el medi, l’equip i el grup amb el qual se submergeix: ser “bussejadors pensants”.

Després, només es tracta de divertir-se sent espectadors de l’espectacular mitjà submarí de Menorca i les seves reserves marines. Una illa amb una geologia submarina excepcional i molta visibilitat gràcies a la posidònia oceànica. Descobreix derelictes, coves, esculls, túnels i galeries, el joc de llums i ombres i la biodiversitat marina de Menorca realitzant busseig sostenible.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • immersions per a titulats
  • batejos de mar
  • cursos de busseig
  • excursions de snorkel
  • botiga de material de busseig
  • lloguer d'embarcacions
  • lloguer de caiacs

ON TROBAR-NOS


Binibeca Diving Menorca

Urbanització Cala Torret Local 5, 6, 7, 9 i 12 – 07711 – Sant Lluís – Menorca (Baleares)

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Meri García i Pau Sepúlveda
Adreça:
Urbanització Cala Torret, Local 5, 6, 7, 9 y 12 – 07711 (Ver Mapa)
Municipi:
Sant Lluís
Telèfon:

 

Instagram:
Twitter: