Menorca

El Faro de Cala Torret

"Al Faro valorem el producte local. La nostra és una proposta gastronòmica on es promou l’autenticitat, la senzillesa i la tradició, i no tant la sofisticació" - Benet Guàrdia i Pedro José Sánchez

El Faro de Cala Torret, situat a la costa sud-est de Menorca, és un projecte gastronòmic de dos amics i socis, Benet Guàrdia i Pedro José Sánchez. Junts van decidir reconvertir el projecte anterior en allò que és ara: un restaurant de cuina menorquina i mediterrània.

Des de la seva espectacular terrassa amb vistes a la mar, es degusta tradició amb producte local i de km0, una combinació que porta a la taula del comensal receptes recuperades com l’oliagua, els perols o el calamar farcit a la menorquina, sense oblidar la llagosta, arrossos, carn local i bon peix i marisc. Se serveixen de proveïdors integrats a Agroxerxa o Sa Cooperativa del Camp, entre d’altres, i de la destresa culinària de dos bons professionals: Lluís Montiel, menorquí, antic cuiner de l’enyorat restaurant Rocamar, i Ricardo Estévez, gallec, especialista en l’elaboració d’arrossos i, com no!, del pop a la gallega.

Paral·lelament a la seva tasca gastronòmica, El Faro de Cala Torret fa una aposta decidida per minimitzar l’impacte mediambiental i fer un ús eficient de l’energia. A més de la marca, el projecte compta amb el distintiu “Plastic Free”, per haver reduït els plàstics d’un sol ús en un 60%, i disposa també d’un modern i eficient sistema de tractament de l’aigua que els hi ha permès eliminar totes les ampolles de plàstic.

GALERIA

ELS NOSTRES PRODUCTES I SERVEIS


  • Producte local i km0
  • Peix i marisc
  • Receptes menorquines
  • Carn local
  • Proveïdors d'Agroxerxa i Sa Cooperativa del Camp
  • Plastic Free
  • Aigua descalcificada, osmotitzada i remineralitzada Artic Water
  • Terrassa i sala

ON TROBAR-NOS


Restaurant El Faro de Cala Torret

Carrer de ses Cranques s/n, Cala Torret, 07711, Binibeca

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Benet Guàrdia
Adreça:
Carrer de ses Cranques s/n (Veure Mapa)
Municipi:
Cala Torret, Binibeca
Telèfon: