Menorca

Hotel Boutique Can Sastre

"A la família Sastre ens reconforta entrar a l’hotel, té una energia especial. Més enllà d’un negoci, Can Sastre és la nostra història, un projecte construït amb molt afecte i personalitat que transmet la seva essència a tothom que el visita." - Josep Sastre, gerent

Un projecte acabat de néixer però amb més d’un segle d’història. En Josep Sastre és la quarta generació de Can Sastre, una casa familiar situada al casc antic de Ciutadella que ha estat reconvertida en un hotel boutique ple de personalitat.

A Can Sastre es va fundar la pastisseria ‘La Sin nombre’ l’any 1862, i un segle i mig més tard es manté intacte la seva entrada, el mostrador i fins i tot els utensilis i la maquinaria que van formar part de la pastisseria que ara és la recepció de l’hotel. Visitar Can Sastre es converteix en una dolça i especial experiència. La família Sastre ha volgut conservar el valor familiar de l’edifici respectant els mobles antics, la decoració, les rajoles i fins i tot part de la distribució del que era la casa, proporcionant un ambient càlid i acollidor a tothom que hi entra. Can Sastre està impregnat d’història i així ho demostra la ‘Vitrina dels records’ on hi tenen exposades eines i objectes de generacions passades.

Can Sastre va tenir clar des del principi treballar per a la sostenibilitat i per oferir el millor servei amb el mínim consum i impacte sobre l’entorn. L’aposta per les energies netes amb sistemes d’aerotèrmia, el producte local i la implicació amb el poble de Ciutadella el fan ser, a més d’encantador, sostenible i amb un gran valor afegit.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Esmorzars
  • Habitacions
  • Producte local

ON TROBAR-NOS


Hotel Boutique Can Sastre

Carrer del Roser, nº5

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Josep Sastre Bagur
Direcció:
Carrer del Roser, 5 (Veure Mapa)
Municipi:
Ciutadella de Menorca
Telèfon:
+34 971 386 214 / +34 609 686 245

 

Facebook:
Instagram: