Menorca

HOTEL BOUTIQUE SES BRUIXES

"Intentem ser el més autosuficient possible, ja que és la manera de controlar millor els processos i d'assegurar que la petjada que deixen les nostres accions és la més petita possible. Com més petita sigui aquesta petjada, més ens apropem a la sostenibilitat" - Anja Sánchez-Rodrigo Wickers, CEO i fundadora

Les meves arrels i educació han fet que sempre tingués inquietud entorn de la sostenibilitat ambiental. Així que quan vam tenir l’oportunitat d’obrir l’Hotel Ses Bruixes per jo no hi havia altra forma de fer les coses. Vam recuperar aquest edifici replet d’història i el vam obrir al públic amb un projecte amb el qual, d’alguna manera, intentem retornar a aquesta illa, per la qual sentim passió, tot el que ens ofereix.

A l’Hotel Ses Bruixes cerquem cuidar cada detall per garantir que la nostra petjada sigui la més petita possible. Sempre estem en procés de millora, però sabem que el confort no està renyit per la sostenibilitat. Des de l’oferta gastronòmica, elaborada amb producte local i ecològic, fins als processos de neteja, tractament, productes d’acollida per a clients o la gestió dels residus i energia han estat pensats baix aquesta òptica.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • habitacions
  • spa
  • restaurant
  • cafeteria

ON TROBAR-NOS


Hotel Ses Bruixes

c/San Fernando 26 – 07702 – Maó – Menorca

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Anja Sánchez-Rodrigo Wickers
Adreça:
c/San Fernando 26 – 07702 (Veure Mapa)
Municipi:
Maó
Telèfon:

 

Instagram: