Menorca

Hotel Port Mahón

"L'hotel Port Maó va ser el primer hotel de l'empresa menorquina Set Hotels, l'any 1995, i des de llavors estem compromesos a compatibilitzar l'activitat turística amb la qualitat i sostenibilitat del nostre destí" - Maria Florit, coordinadora de Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de Set Hotels.

L’Hotel Port Mahón, ubicat de forma privilegiada amb vistes al port de Maó, destaca per la seva façana vermella i blanca que manté l’estètica d’edifici colonial, herència de l’època britànica a Menorca. El 1995 es converteix en el primer hotel de la cadena hotelera Set Hotels, que avui dia disposa d’un ambiciós pla de desenvolupament sostenible.

Darrere la firma de Set Hotels s’hi troba la família Mercadal, una família menorquina que des que va constituir l’empresa ha demostrat un compromís ambiental i de conservació de l’illa. Pensen que els turistes que visiten Menorca han de conèixer la condició de Reserva de Biosfera de l’illa, la gastronomia i cultura local i la importància de tenir-ne cura.

L’Hotel Port Mahón segueix polítiques sostenibles com la implementació de mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics i de reducció de plàstics d’un sol ús amb l’objectiu futur ‘plàstic zero’, i fins i tot disposa d’una petita exposició d’artesania i producte local entre la seva decoració.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • allotjament turístic i restauració
  • esdeveniments i sales
  • qualitat i sostenibilitat
  • producte local i de temporada

ON TROBAR-NOS


Hotel Port Mahón

Av. Fort de l’Eau núm 13, 07701 Maó, Menorca.

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Maria Florit Femenias, coordinadora de sistemes de qualitat i medi ambient
Adreça:
Av. Fort de l’Eau núm 13
Municipi:
Maó
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: