Menorca

Seth Santo Tomás

"Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental" - Maria Florit coordinadora de Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient de Set Hotels

“Allotja’t en verd” és l’eslògan de la marca GreenSeth de la cadena hotelera Set Hotels. Darrere d’aquest claims’hi troba un ferm compromís mediambiental per part de l’empresa i un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a cada un dels seus nou allotjaments. Set Hotels és l’empresa de la família Mercadal, una família menorquina que des que va constituir la marca fa més de vint-i-cint anys ha treballat per controlar el seu impacte en l’entorn. 

Set Hotels treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics, de reducció de plàstics d’un sol ús amb l’objectiu futur de‘plàstic zero’ i aposta pel producte local abastint els seus establiments amb productes de km 0 i formatges i embotits de la seva pròpia finca Algendar d’en Gomila.

El Seth Santo Tomás és especial per diverses raons entre elles la promoció de l’art local. Les parets de l’hotel exposen els quadres d’Adolf Llovera, un pintor arrelat a Menorca que il·lustra, a través de les seves obres, els encants de l’illa i així ho gaudeixen els hostes d’aquest hotel a primera línia de mar.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • allotjament turístic i restauració
  • spa
  • esdeveniments i sales
  • qualitat i sostenibilitat
  • producte local i de temporada

ON TROBAR-NOS


Seth Santo Tomás

Parcel·la H3 Urb. Sant Tomàs, 07749 Es Migjorn Gran, Menorca.

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Maria Florit Femenias, coordinadora de Sistemes de Qualitat i Medi Ambient
Adreça:
Parcel·la H3 Urb. Sant Tomàs
Municipi:
Es Migjorn Gran
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: