Menorca

Hotel s’Estil·let

"Teníem clar que el projecte s'havia de concebre en termes de sostenibilitat. Aquest i el seu caràcter familiar, de petit hotel de poble, tranquil, són les dues coses que defineixen s'Estil·let" - Pere Moll Triay, gerent

“Sa Banqueta”, “Es Sabater”, “Sa Llumeta” i “Sa Caramuixa” donen nom a les quatre habitacions d’aquest acollidor hotel al nucli antic d’Es Migjorn, termes per retre homenatge a la indústria sabatera de l’illa i a l’ofici artesà de “sabater de banqueta”, professió vinculada a la família propietària. Des del nom, s’Estil·let, al disseny de l’espai, la tradició sabatera de Menorca es deixa veure en recórrer les estances de l’hotel, una casa de poble del 1896 rehabilitada mantenint l’arquitectura i materials tradicionals: els arcs de marès, les bigues de fusta originals o les rajoles hidràuliques es combinen amb antics estris de l’ofici i mobiliari artesanal.

A la mesura de l’entorn tranquil en el qual se situa, s’Estil·let ha estat pensat per al descans en un ambient familiar, amb una agradable terrassa, una zona de lectura i una cafeteria en la qual el producte km0 i referenciat és la base de la seva carta. La seva aposta per la sostenibilitat s’estén a la no utilització de plàstics i a les renovables. Es proveeix amb energia fotovoltaica i produeix calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària amb aerotèrmia.

GALERIA

ELS NOSTRES PRODUCTES I SERVEIS


  • habitacions
  • berenars
  • pícnics
  • calefacció amb aerotèrmia
  • producte local
  • energia fotovoltaica

ON TROBAR-NOS


Hotel s'Estil·let

Carrer Major, número 54, Es Migjorn Gran 07749 – Menorca

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Pere Moll Triay
Adreça:
Carrer Major, núm. 54 (Veure Mapa)
Municipi:
Es Migjorn Gran
Telèfon:

 

Instagram:
Facebook: