Menorca

Llatinaboats

"Navegar amb tranquil·litat i viure l'experiència més que veure coses. La filosofia d'anar a poc a poc i gaudir del plaer de la navegació. " - Teo Valente

De l’amor per la navegació, i per les sensacions que transmet navegar en un vaixell de fusta neix Llatinaboats, un petit projecte turístic per fer valdre el patrimoni marítim i la navegació tradicional impulsat per Teo Valente. A Menorca, no hi ha dubte que el llaüt i la vela llatina encarnen aquest patrimoni, símbols indiscutibles de la mar a les Illes Balears.

Llatinaboats compta amb embarcacions amb més d’un segle d’història que han solcat la nostra mar com antic correu entre Menorca i Mallorca, han estat embarcacions de pesca tradicional o participat en antigues regates. Ara permeten transmetre coneixement i història, i viure l’experiència marinera de navegar en una embarcació tradicional.

Conèixer la Costa Nord de Menorca sortint des de la badia de pescadors de Fornells o navegar per la Reserva Marina del Nord de Menorca. Una experiència connectada amb el paisatge, l’entorn i el patrimoni.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • lloguer d'embarcacions tradicionals
  • embarcacions amb titulació nàutica
  • embarcacions sense titulació nàutica
  • matalassos, taula, tendal, nevera
  • Ràdio VHF, GPS, Profundímetre, Bluetooth, Velocitat
  • patró

ON TROBAR-NOS


Llatina Boats

Passeig Marítim Poeta Gumersind Riera, pantalans blaus, Fornells

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Teo Valente
Addreça:
Passeig Marítim Poeta Gumersind Riera, pantalans blaus – 07740 (Veure Mapa)
Municipi:
Fornells
Telèfon:

 

Instagram: