Menorca

Paddle Tour Menorca

"Les pràctiques sostenibles de vegades només requereixen tornar a la senzillesa de les coses. Malgrat la seva complexitat, per aquest esport només es necessita una taula i un rem. Amb això ja pots gaudir de l'illa sense exercir un impacte sobre ella " - Lluis Gomila

Després de 8 anys com a instructor de surf per la península vaig decidir tornar al lloc on vaig néixer i crear Paddle Tour Menorca amb la meva parella. Na Marga i jo hem volgut anar més enllà del lloguer de taules i ensenyar que és de veritat aquest esport a qui vulgui aprendre-ho. Coneixem la mar, l’entorn i el clima,  quan acompanyem els nostres clients, a més de conèixer-los i fer amistat amb ells, ens agrada ensenyar-los els racons més privilegiats de l’illa i aconseguir que gaudeixen de l’experiència en condicions de màxima seguretat.

Paddle Tour Menorca és una petita empresa d’apassionats de la mar i de l’illa. A les nostres sortides ens agrada transmetre aquesta passió, i els valors que han fet de Menorca una illa que pot presumir del seu estat de conservació. A més, qui rema amb nosaltres també pot contribuir a la seva conservació: no fem servir plàstics, i recollim aquells que trobem en les nostres travessies. No tenim lloc físic, el que ens permet buscar les millors condicions per a la pràctica del SUP.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Excursions guiades amb Paddle Surf

ON TROBAR-NOS


Paddle Tour Menorca

C/Valencia n6 Planta Baixa 3, Ciutadella

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Lluis Gomila Ferrero
Adreça:
C/Valencia n6 Planta Baixa
Municipi:
Ciutadella
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: