Menorca

Restaurant Es Pins

"Conèixer el nostre producte local té molt més valor per al visitant que abans. Això ha beneficiat l'illa i als que treballam amb producte de Menorca." - MARIA FLORIT, COORDINADORA DE SISTEMES DE GESTIÓ DE QUALITAT I MEDI AMBIENT DE SET HOTELS.

El restaurant Es Pins, del grup Set Hotels, es troba a primera línia de la preciosa platja de Sant Tomàs, al sud de Menorca. En paraules del seu gerent, Lluís Febrer, constitueix la prova que a Menorca, a peu de platja, es menja bé, amb producte fresc i local. Mirant a la mar, Es Pins està especialitzat en cuina de peix i arrossos, que complementen amb receptes de tradició menorquina. Com no podria ser d’una altra manera, el seu punt fort és el peix fora de carta seleccionat cada dia.

La història d’aquest restaurant es remunta al 1988, durant els inicis del grup turístic, i any en què obre les portes el local precursor des Pins, que ja pertanyia a la família Mercadal. És rellevant perquè el projecte comptava ja aleshores amb la màxima implicació i afecte de la família.

Amb els anys Es Pins ha crescut seguint la senda i filosofia de Set Hotels: el compromís mediambiental, l’eficiència en energia i gestió de residus, i l’aposta pel que és local. No emprar plàstic d’un sol ús, el material reciclat i un exhaustiu pla de formació i control de qualitat són senyals distintius d’aquest restaurant.

GALERIA

ELS NOSTRES PRODUCTES I SERVEIS


  • producte local i de temporada
  • peix i marisc
  • receptes menorquines
  • arròs i paella
  • sala i terrassa

ON TROBAR-NOS


Restaurant Es Pins

Urbanització Santo Tomas, s/n, 07749 Santo Tomas, Menorca

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visíta'ns

Contacte:
Maria Florit Femenias, coordinadora de sistemes de qualitat i medi ambient
Adreça:
Urbanització Santo Tomas, s/n
Municipi:
Santo Tomàs
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: