Menorca

El Romero – restauració sostenible

"Anar al mercat cada dia, deixar-te aconsellar pel productor o el peixater, anar a visitar les finques amb les que col·laborem i el contacte amb la gent que prova el producte final. Tot forma part d'aquest projecte en el qual busquem la sinergia amb el nostre entorn" - Fabio i Francesca

Des del principi Fabio i Francesca van tenir una idea clara: crear un projecte gastronòmic connectat amb el territori. Es van posar en contacte amb la xarxa de finques agronaturals de Custòdia Agrària i van començar a visitar a productors agrícoles, viticultors i ramaders. El peix de l’illa i el producte ecològic van ser la seva aposta inicial, i amb el temps el seu projecte ha anat madurant ampliant el concepte de la sostenibilitat a totes les seves pràctiques.

El restaurant El Romero és el primer establiment de restauració que ha obtingut la marca, però això de ser pioners no és nou per a ells: va ser el primer restaurant d’Espanya en obtenir de la ‘Sustainable Restaurant Association’ dues estrelles de la certificació FoodMadeGood.

El Romero és un restaurant sostenible de productes de la mar i de la terra de Menorca. El peix fresc, el marisc i les hortalisses ecològiques i de temporada són l’essència de la seva proposta gastronòmica, que uneix tradició menorquina i avantguarda en una carta maridada amb vins locals i internacionals, orgànics o biodinàmics. En aquest local no es serveix peix amenaçat i més del 50% de les seves verdures són ecològiques o de proximitat. Lluiten contra l’ús de ‘plàstics, a més de comptar amb una gestió eficient de l’energia.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Restauració sostenible
  • Peix fresc
  • Marisc
  • Hortalisses ecològiques i de temporada  
  • sense gluten
  • vins orgànics i biodinàmics

ON TROBAR-NOS


El Romero - restauració sostenible

Plaza de la Conquesta, 5, 07701 Maó, Illes Balears

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Francesca Baroni
Adreça:
Plaça de la Conquesta, 5, – 07701 (Veure Mapa)
Municipi:
Maó
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: