Menorca

RutasMenorca

"Menorca permet jugar amb la sorpresa, perquè ningú no compta amb la increïble riquesa de paisatges i nivells en què aprofundir ateses les seves dimensions" - Jutta Vaupel

Per al Ralf i la Jutta l’illa de Menorca és una cosa així com un calidoscopi: com més t’hi acostes més descobreixes. El seu amor per l’illa no va ser a primera vista, sinó a segona vista “i molt més profund”, pels volts dels anys noranta. Des de llavors, fa 30 anys que sorprenen amb les diferents illes que han descobert recorrent a peu senders i camins.

Aquí és on es van conèixer, ja treballant com a guies, i on van decidir instal·lar-se per crear Xauxa Menorca, la llavor de RutasMenorca, el projecte amb què ara donen a conèixer cultura, història i paisatge de Menorca a través del senderisme. Van ser pioners a involucrar el visitant a la vida de l’illa, entrant a les finques agroramaderes amb un format molt més proper al que imperava a l’època. Ara cerquen desestacionalitzar completament la seva oferta i mostrar l’illa que només els residents coneixen, aquella Menorca verda on es respira calma plàcida.

El seu fort és l’slow tourism, aprendre a parar per percebre, desaccelerar per conèixer la Menorca que mai apareixerà a les guies turístiques.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Rutes guiades de senderisme
  • Camí de Cavalls
  • Cultura, història, gastronomia i medi natural de Menorca
  • Guies Starlight
  • Menorca talaiòtica
  • Assessorament i logística

ON TROBAR-NOS


RutasMenorca

Es Mercadal

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Jutta Vaupel i Ralf Freiheit
Adreça:
Mirada del Toro 71
Municipi:
Es Mercadal
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: