Menorca

Sala Albert Camus

"Entenem la cultura com una eina essencial per a fer de la sostenibilitat un eix d’acció transversal, i per tant, creiem necessari que les instal·lacions on neix i es difón la cultura també puguin ser reconegudes amb aquesta marca, que té tant de reconeixement com d’exigència" - Débora Marquès, regidora de Cultura i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Sant Lluís

És el primer equipament cultural de l’illa en ser reconegut amb el segell de compromís amb la sostenibilitat. La sala Albert Camus de Sant Lluís és tot un referent cultural de l’illa, i un espai idoni per a la celebració de la cultura: teatre, cinema, música, conferències, cursos i tota mena d’activitats organitzades sota el precepte de la cultura sostenible.

La sala pren el nom del Premi Nobel Albert Camus per la família materna de l’escriptor, que era de Sant Lluís. Concretament, la seva àvia, Catalina Cardona. Situada al vell mig del poble, està construïda al solar on s’aixecava el «Teatro Nuevo», inaugurat l’any 1910. Després seria adquirit per l’Ajuntament, que va mantenir l’ús cultural del nou edifici construït el 2014.

La Sala Albert Camus és un espai polivalent i versàtil, i amb diversitat d’espais. Acull entre 15 i 30 espectacles per temporada, i és oberta tant a companyies d’artistes emergents com professionals. El poble se la sent seva, per això és alhora l’espai per organitzar els grans esdeveniments a Sant Lluís. Un espai viu per a la cultura conscient de l’equilibri necessari entre el medi i l’acció humana.

GALERIA

ELS NOSTRES PRODUCTES I SERVEIS


  • Teatre
  • Dansa
  • Cinema
  • Música i concerts
  • Conferències
  • Cursos i formació
  • Cultura sostenible

ON TROBAR-NOS


Sala Albert Camus

Carrer de Sant Lluís, 58, 07710 Sant Lluís, Illes Balears

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB


CONTACTE Contacta o visita'ns

Contact:
Virgínia Seguí Ferrer
Adreça:
Carrer de Sant Lluís, 58, (Veure Mapa)
Municipi:
Sant Lluís
Telèfon:

 

Instagram:
Facebook: