Menorca

Villa paraíso

"Intentam promoure una manera de fer turisme de menor impacte i més coherent amb els recursos de què disposem a l'illa" - Virginia Barber i Nico Hoffmann

Virgínia i Nico són dos amics i socis fundadors de Book Menorca Villas, l’agència de lloguer turístic que gestiona aquesta magnífica vila. Ella, menorquina i dissenyadora interiors. Ell, alemany i fotògraf. Fa 10 anys la Virgínia va crear el projecte per després unir les seves trajectòries professionals amb l’objectiu d’oferir la gestió integral de cases de lloguer de vacances a persones amb propietats a l’illa. Però van una mica més enllà i impulsen la reconversió de les cases que gestionen en habitatges eficients i de baix impacte.

Villa Paraíso va ser la primera casa del projecte. Situada a la urbanització de Sant Tomàs, aquesta vila perfecta per a famílies o grups d’amics compta amb plaques termosolars per a l’aigua sanitària i la piscina; amb un sistema de climatització natural, que utilitza el vent de nord-sud tan habitual a l’illa per crear ventilació creuada; o una cisterna pluvial per a la neteja i el reg. Està reformada amb materials de l’illa seguint un model energètic sostenible i eficient, tant en il·luminació com en gestió de residus.

Una casa per gaudir de les vacances en harmonia amb l’illa de Menorca.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • Lloguer vacacional
  • Aigua sanitaria termosolar
  • ventilació creuada
  • cisterna pluvial

ON TROBAR-NOS


Villa paraíso - Book Menorca Villas

Urbanització Sant Tomàs, 14 D – Es Migjorn Gran

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Virgínia Barber
Adreça:
Urbanització Sant Tomàs, 14 D (Veure Mapa)
Municipi:
Es Migjorn Gran
Telèfon: