Skip to main content

ELS BENEFICIS DE LA MARCA

Un impacte a gran escala
Per a les empreses. Per a tots

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

La reserva de biosfera de Menorca pretén a través d’aquesta marca aconseguir una major valoració i distinció dels productes i serveis locals per part dels consumidors, a escala regional, nacional i internacional. Aquesta distinció ofereix als empresaris que decideixin adherir-se a la nostra marca un seguit d’avantatges que faran que el seu producte ressalti enfront d’altres:

Garantia de sostenibilitat

Que es recolza en auditories personalitzades i en requisits específics que garanteixen que els productes i empreses desenvolupen la seva activitat seguint polítiques per protegir el medi ambient i asseguren el desenvolupament sostenible de la societat menorquina.

Resposta a una demanda creixent

Davant un públic cada vegada més conscienciat, que cerca garanties de sostenibilitat i respecte pel medi ambient, la societat i les cultures autòctones.

Innovació i desenvolupament

Integrar la sostenibilitat és essencial per a la supervivència de les empreses del futur. La marca ofereix assessorament i formació perquè les empreses s’anticipin a aquesta realitat.

Major reclam comercial

Pel fet de ser un producte elaborat en un territori reconegut internacionalment com a reserva mundial de la biosfera.

Promoció i difusió

Dels productes i serveis, tant a través de la pàgina web de la reserva, butlletí d’informació, xarxes socials, fires, mercats i accions de promoció i comunicació dirigides al nostre públic objectiu.

Club d’Ecoturisme

Els serveis turístics adherits a la marca podran ser inclosos al Club d’Ecoturisme, que pertany a l’Associació d’Ecoturisme a Espanya del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern espanyol.

BENEFICIS PER A TOTS

La marca de la reserva de biosfera de Menorca és molt més que una marca, és:

Un compromís amb el desenvolupament sostenible de l’illa

Garantint l’equilibri entre el creixement econòmic, la cura del medi ambient i el benestar social. Tant des del punt de vista natural com cultural.

Una inspiració per a consumidors i visitants

Perquè els convida a triar els productes fets de forma responsable i a viure experiències úniques respectant la nostra illa.

Un punt de connexió transversal

Reunint tot allò que fa de Menorca el que és: des d’habitants i visitants fins a la nostra fauna i flora, els nostres paisatges i tot el nostre entorn.

Un identificatiu de sostenibilitat

Que guia a tots aquells que aposten per la sostenibilitat, garantint que tots els productes i serveis que el porten tenen un compromís amb el medi cultural, natural i social de Menorca.

Un motiu d’orgull

Per mostrar-nos al món i reivindicar la nostra riquesa natural i cultural.

Una aposta per un futur pròsper

Basada en la protecció de la nostra cultura, el nostre paisatge i, en definitiva, la nostra identitat.

TENS DUBTES SOBRE EL PROCÉS DE SOL·LICITUD?

Estem per a ajudar