Skip to main content

SOBRE ARTIEM AUDAX

Juntament amb els altres dos hotels de la cadena a Menorca; l’ARTIEM Carlos i l’ARTIEM Capri, l’ARTIEM Audax segueix ambiciosos objectius de desenvolupament sostenible com el projecte ‘Sostenibilitat ARTIEM 8/80’ que consisteix en reduir en vuit anys un 80 per cert de les emissions de CO2 de l’empresa.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Guiem Sintes

Director de qualitat i medi ambient

L’Audax és, probablement, un dels hotels més especials de la cadena hotelera ARTIEM. Situat a prop de la mar, a Cala Galdana, compta amb un circuit spa d’aigües termals. Destaca per seguir a peu de lletra la missió de d’ARTIEM; inspirar a les persones a ser felices proporcionant benestar als seus hostes mitjançant la cura del cos i de la ment.

Juntament amb els altres dos hotels de la cadena a Menorca; l’ARTIEM Carlos i l’ARTIEM Capri, l’ARTIEM Audax segueix ambiciosos objectius de desenvolupament sostenible com el projecte ‘Sostenibilitat ARTIEM 8/80’ que consisteix en reduir en vuit anys un 80 per cert de les emissions de CO2 de l’empresa. ARTIEM és la primera cadena hotelera d’Europa i tercera del  món en obtenir la certificació BCorp pel seus alts estàndards en termes d’acompliment social i ambiental, transparència i responsabilitat empresarial.

Allotjar-se a l’Audax o a qualsevol hotel ARTIEM de Menorca és garantia d’un servei compromès amb el medi; baix consum elèctric, reaprofitament del cicle de l’aigua, aposta pel producte local i selecció de productes que generin la menor quantitat possible de residus o sembra de plantes autòctones als seus establiments.

“ARTIEM treballa per ser líders amb un model d’allotjament centrat en el benestar de les persones i el compromís amb el desenvolupament sostenible.”

GUIEM SINTES, DIRECTOR DE QUALITAT I MEDI AMBIENT D’ARTIEM

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'aigua

L’aigua a Menorca és un recurs escàs. L’empresa ha incorporat sistemes d’estalvi d’aigua, fa un ús eficient dels recursos hídrics i ha reduït l’empremta hídrica de la seva activitat.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Telèfon

+34 971356935
+ 34650029007

Visitau-nos

Adreça

Capifort nº6, baixos – 07714

Connectau