Skip to main content

SOBRE BOUTIQUE HOTEL SES BRUIXES

A l’Hotel Ses Bruixes volen cuidar cada detall per garantir que la seva petjada sigui la més petita possible. Sempre es troben en procés de millora i consideren que el confort no està renyit amb la sostenibilitat.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Anja Sánchez-Rodrigo Wickers

Ceo i Fundadora

Les meves arrels i educació han fet que sempre tingués inquietud entorn de la sostenibilitat ambiental. Així que quan vam tenir l’oportunitat d’obrir l’Hotel Ses Bruixes per jo no hi havia altra forma de fer les coses. Vam recuperar aquest edifici replet d’història i el vam obrir al públic amb un projecte amb el qual, d’alguna manera, intentem retornar a aquesta illa, per la qual sentim passió, tot el que ens ofereix.

A l’Hotel Ses Bruixes cerquem cuidar cada detall per garantir que la nostra petjada sigui la més petita possible. Sempre estem en procés de millora, però sabem que el confort no està renyit per la sostenibilitat. Des de l’oferta gastronòmica, elaborada amb producte local i ecològic, fins als processos de neteja, tractament, productes d’acollida per a clients o la gestió dels residus i energia han estat pensats baix aquesta òptica.

“Intentem ser el més autosuficient possible, ja que és la manera de controlar millor els processos i d’assegurar que la petjada que deixen les nostres accions és la més petita possible. Com més petita sigui aquesta petjada, més ens apropem a la sostenibilitat.”

ANJA SÁNCHEZ-RODRIGO WICKERS, CEO I FUNDADORA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'aigua

L’aigua a Menorca és un recurs escàs. L’empresa ha incorporat sistemes d’estalvi d’aigua, fa un ús eficient dels recursos hídrics i ha reduït l’empremta hídrica de la seva activitat.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

C/ San Fernando 26 – 07702 Maó

Connectau