Skip to main content

SOBRE HOTEL BOUTIQUE CAN SASTRE

Visitar Can Sastre es converteix en una dolça i especial experiència. La família Sastre ha volgut conservar el valor familiar de l’edifici respectant els mobles antics, la decoració, les rajoles i fins i tot part de la distribució del que era la casa, proporcionant un ambient càlid i acollidor a tothom que hi entra.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Josep Sastre

Gerent

Un projecte acabat de néixer però amb més d’un segle d’història. En Josep Sastre és la quarta generació de Can Sastre, una casa familiar situada al casc antic de Ciutadella que ha estat reconvertida en un hotel boutique ple de personalitat.

A Can Sastre es va fundar la pastisseria ‘La Sin nombre’ l’any 1862, i un segle i mig més tard es manté intacte la seva entrada, el mostrador i fins i tot els utensilis i la maquinaria que van formar part de la pastisseria que ara és la recepció de l’hotel. Visitar Can Sastre es converteix en una dolça i especial experiència. La família Sastre ha volgut conservar el valor familiar de l’edifici respectant els mobles antics, la decoració, les rajoles i fins i tot part de la distribució del que era la casa, proporcionant un ambient càlid i acollidor a tothom que hi entra. Can Sastre està impregnat d’història i així ho demostra la ‘Vitrina dels records’ on hi tenen exposades eines i objectes de generacions passades.

Can Sastre va tenir clar des del principi treballar per a la sostenibilitat i per oferir el millor servei amb el mínim consum i impacte sobre l’entorn. L’aposta per les energies netes amb sistemes d’aerotèrmia, el producte local i la implicació amb el poble de Ciutadella el fan ser, a més d’encantador, sostenible i amb un gran valor afegit.

“A la família Sastre ens reconforta entrar a l’hotel, té una energia especial. Més enllà d’un negoci, Can Sastre és la nostra història, un projecte construït amb molt afecte i personalitat que transmet la seva essència a tothom que el visita.”

JOSEP SASTRE, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer del Roser, 5 – Ciutadella de Menorca

Connectau