Skip to main content

SOBRE CASAS DEL LAGO

Hotel Casas del Lago és un exclusiu hotel situat al port esportiu de Cala’n Bosch, a Ciutadella. Amb més de 20 anys de trajectòria, està enfocat al visitant adult, a qui ofereix una àmplia oferta de serveis integrats al resort del qual forma part.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Alejandro Alguacil

Director de Qualitat Lago Resort

Hotel Casas del Lago és un exclusiu hotel situat al port esportiu de Cala’n Bosch, a Ciutadella. Amb més de 20 anys de trajectòria, està enfocat al visitant adult, a qui ofereix una àmplia oferta de serveis integrats al resort del qual forma part. L’hotel pertany al grup hostaler MOGA, una empresa familiar amb llavor menorquina que ha ampliat el seu projecte també a altres llocs d’Espanya.

Des de fa més d’una dècada, Hotel Casas del Lago inclou entre les seves senyes d’identitat l’aposta per la sostenibilitat, principi que aplica a totes les àrees de treball. Les seves instal·lacions han estat repensades per aconseguir la màxima eficiència energètica i l’estalvi de recursos: sistemes de recuperació i reutilització d’aigües residuals, aigua calenta 0 emissions, il·luminació i aïllament eficient o materials de construcció per purificar l’aire garanteixen confort i mínim impacte. Fa anys que van prescindir del plàstic als seus serveis neteja, amenities o als seus excel·lents restaurants, i tots els seus proveïdors diaris són d’Agroxerxa: peix, fruita, ous, formatges, vins o horta ecològica.

L’aposta de l’Hotel Casas del Lago per la cura de l’entorn i del visitant permet conèixer l’illa vivint una experiència de luxe.

“Treballam per oferir una experiència de luxe completa, sostenible i menorquina.”

ALEJANDRO ALGUACIL, DIRECTOR DE QUALITAT LAGO RESORT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Vía Circunvalación, Parcela 5, Cala’n Bosh – Ciutadella de Menorca

Connectau