Skip to main content

SOBRE SETH SA MIRADA

Seth Sa Mirada és un tranquil complex d’apartaments situats a Arenal d’en Castell, una de les platges més familiars del nord de l’illa.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

Seth Sa Mirada és un tranquil complex d’apartaments situats a Arenal d’en Castell, una de les platges més familiars del nord de l’illa. Es compon de casetes de vacances de dues altures i estil menorquí interconnectades per espais comuns, zones enjardinades i diverses instal·lacions com un restaurant, parcs infantils o pistes esportives.

El complex forma part del grup hoteler menorquí Set Hotels, que actualment compta amb tots els seus establiments certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La raó és el ferm compromís mediambiental que regeix la política de l’empresa mitjançant l’anomenat projecte Seth Green, un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a tots els allotjaments.

L’eficiència energètica, l’estalvi de recursos hídrics, l’objectiu plàstic zero i el producte local i de temporada són els pilars bàsics sobre els quals se sustenta el projecte.

“Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

C/ Ronda, 600, 07740 Es Mercadal, Menorca.

Connectau