Skip to main content

SOBRE CASA BONITA MENORCA

Casa Bonita Menorca és més que un projecte de turisme sostenible a Trebalúger, nucli rural al sud-est de l’illa. És una experiència d’hospitalitat en una casa on tot està cuidat fins al detall més mínim i organitzat per compartir el millor de les tradicions, la cultura i la identitat de Menorca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Gloria Vanni

Impulsora

Casa Bonita Menorca és una acollidora casa de vacances situada a Trebalúger, un petit nucli rural al sud-est de l’illa. Una casa amb tres habitacions dobles, jardí, piscina salada i hort ecològic on els hostes es troben per compartir els esmorzars i els menjars que prepara Gloria per a ells. Aquesta genovesa amant de l’illa que la va acollir ja fa cinc anys combina la seva feina com a periodista amb l’hospitalitat a la seva Casa Bonita Menorca. És a més una apassionada dels viatges, per la qual cosa la seva màxima és “oferir allò que m’agradaria trobar“.

Un projecte de turisme sostenible on es cuida fins al més mínim detall per fer-te sentir com a casa cuidant de l’illa. Producte local i de temporada per a la proposta gastronòmica, mediterrània i amb un toc d’Itàlia. Plaques solars, osmosi inversa, eficiència energètica i plàstic zero, i espais comuns plens de gust i dissenyats per al descans. A més, Glòria destina part del seu temps i beneficis a projectes mediambientals a l’illa.

“Menorca convida a trobar sempre noves idees per continuar cuidant l’illa. Em sento compromesa a protegir un lloc que des del principi m’ha fet sentir com a casa. Compartir-la amb amics i hostes és un honor”.

GLORIA VANNI, IMPULSORA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Cami des Garrofer 4, Trebaluger – Es Castell

Connectau