Skip to main content

SOBRE HOSTAL CRISTINE BEDFOR

Des de la cuina de producte local i de temporada, a la seva proposta d’activitats, el projecte de Cristine Bedfor Guest Houses busca involucrar el visitant a la vida i l’entorn de l’illa durant tot l’any.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Cristina Lozano

Impulsora

Cristina i Daniel porten més de 40 anys vinculats a l’illa. Infància, estius, temporades residint o visitant … No va ser difícil per a aquests dos amics decidir-se per “la joia preservada” de la Mediterrània per emprendre el seu primer projecte junts. Cristine Bedfor Guest Houses, al centre de Maó, és una aposta per allò local, i per oferir als seus hostes una estada vinculada al territori, a la seva cultura, a la seva història i gastronomia.

Des de la cuina, de la mà de Ses Forquilles i de producte local i de temporada, a la seva proposta d’activitats, el projecte busca involucrar el visitant a la vida i l’entorn de l’illa durant tot l’any. Aquest singular hostal és l’altra meitat d’una mateixa idea, un edifici històric restaurat mantenint la seva essència arquitectònica que connecta amb l’hotel boutique a través d’un espectacular jardí. Cadascuna de les seves acollidores habitacions ha estat pensada per ser única.

El projecte compta amb un ambiciós pla de gestió de residus, no fa ús de plàstics i integra la reutilització i el reciclatge de materials en les seves pràctiques: vaixelles i mobles restaurats, o catifes i roba de material reciclat. Un aljub de 25.000 litres nodreix el seu jardí, i s’han agermanat amb Menorca Preservation Fund per impulsar “Dream Global, Eat Local” per al foment del producte local.

“Espais per sentir-se com a casa, personals, on hi hem posat la nostra ànima, i que són una aposta per integrar el visitant en el dia a dia de l’illa.”

CRISTINA LOZANO, IMPULSORA DE CRISTINE BEDFOR GUEST HOUSES

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer Infanta, 17 – Maó

Connectau