Skip to main content

SOBRE HOTEL HEVRESAC

Hevresac ofereix un producte local, ecològic, de qualitat, i sostenible. Convertint-se en un espai de benestar per als enamorats de la ciutat, amb inquietuds culturals, artístiques o polítiques.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Ignasi Truyol

Director

L’hotel Hevresac vol rendir homenatge a la ciutat de Maó, a la seva història i essència de societat il·lustrada. Darrere el projecte s’hi troben n’Ignasi i na Stephanie, amb la voluntat de crear un hotel urbà, diferent al seu primer projecte, l’hotel de poble Ses Sucreres, situat a Ferreries. Així és com neix l’hotel de ciutat Hevresac, ubicat entre els carrers més nobles de Maó, amb una arquitectura del segle XVIII mentre està vestit amb un disseny vintage, original i inspirador.

El seu objectiu no és altre que el de cuidar als seus hostes i aconseguir que es sentin com a casa. Per això, seguint els mateixos valors que Ses Sucreres, Hevresac ofereix un producte local, ecològic, de qualitat, i sostenible. Convertint-se en un espai de benestar per als enamorats de la ciutat, amb inquietuds culturals, artístiques o polítiques.

“Un espai cosmopolita i urbà, espontani i singular, que persegueix l’objectiu d’esdevenir un centre neuràlgic d’informació i recomanacions en una Menorca alternativa i diferent.”

IGNASI TRUYOL SABANÈS

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Patrimoni i Cultura local

Aposta per la preservació del patrimoni cultural de Menorca, respectant i fomentant les diferents formes d’expressió i l’activitat dels practicants.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

C/San Fernando 1 – 07701 Maó

Connectau