Skip to main content

SOBRE HOTEL SES SUCRERES

Un petit hotel de poble al barri antic de Ferreries. L’establiment, una casa senyorial de 1844, va ser rehabilitada amb materials i productes ecològics, i segueix un model energètic sostenible. El localisme i el treball amb entitats, empreses, finques i l’oferta cultural del municipi i de l’illa per donar servei als seus clients.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Stéphanie Mahé

Directora

Les personalitats i l’essència d’Ignasi i Stéphanie, una parella multicultural i amb arrels menorquines, es reflecteixen en el seu projecte, el petit hotel d’interior situat al cor de Ferreries, Ses Sucreres. Junts transmeten als seus clients l’autenticitat del poble i de la gent que hi viu, apostant pel producte i l’artesania locals i brindant una experiencia tranquila, familiar i alhora connectada amb l’entorn, amb l’art i amb la cultura.

Ses Sucreres conserva l’encant d’una casa senyorial del 1844. Està reformat amb materials i productes ecològics i segueix un model energètic sostenible mentre que manté els sòls antics, les bigues tradicionals, i fins i tot, el nom popular que rebia la botigueta de queviures del carrer Sant Joan de Ferreries, “Ses Sucreres”.

“El nostre pilar és el localisme, donem veu a les entitats locals, a l’oferta cultural de Ferreries i Menorca i alhora connectem l’illa amb el món aportant un toc cosmopolita.”

STÉPHANIE MAHÉ

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Patrimoni i Cultura local

Aposta per la preservació del patrimoni cultural de Menorca, respectant i fomentant les diferents formes d’expressió i l’activitat dels practicants.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

c/Sant joan 15 – 07750 Ferreries

Connectau