Skip to main content

SOBRE HOTEL S’ESTIL·LET

Aquest acollidor hotel al nucli antic d’Es Migjorn fa homenatge a la tradició sabatera de Menorca, que es deixa veure en recórrer totes les estances d’aquesta casa de poble del 1896 rehabilitada mantenint l’arquitectura i materials tradicionals.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Pere Moll

Gerent

“Sa Banqueta”, “Es Sabater”, “Sa Llumeta” i “Sa Caramuixa” donen nom a les quatre habitacions d’aquest acollidor hotel al nucli antic d’Es Migjorn, termes per retre homenatge a la indústria sabatera de l’illa i a l’ofici artesà de “sabater de banqueta”, professió vinculada a la família propietària. Des del nom, s’Estil·let, al disseny de l’espai, la tradició sabatera de Menorca es deixa veure en recórrer les estances de l’hotel, una casa de poble del 1896 rehabilitada mantenint l’arquitectura i materials tradicionals: els arcs de marès, les bigues de fusta originals o les rajoles hidràuliques es combinen amb antics estris de l’ofici i mobiliari artesanal.

A la mesura de l’entorn tranquil en el qual se situa, s’Estil·let ha estat pensat per al descans en un ambient familiar, amb una agradable terrassa, una zona de lectura i una cafeteria en la qual el producte km0 i referenciat és la base de la seva carta. La seva aposta per la sostenibilitat s’estén a la no utilització de plàstics i a les renovables. Es proveeix amb energia fotovoltaica i produeix calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària amb aerotèrmia.

“Teníem clar que el projecte s’havia de concebre en termes de sostenibilitat. Aquest i el seu caràcter familiar, de petit hotel de poble, tranquil, són les dues coses que defineixen s’Estil·let.”

PERE MOLL TRIAY, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Contactau

Telèfon

+34 659 88 78 14

Email

hotelestilet@gmail.com

Visitau-nos

Adreça

Carrer Major, 54 – Es Migjorn Gran

Connectau