Skip to main content

SOBRE SUITES DEL LAGO

Suites del Lago és l’hotel cinc estrelles de Lago Resort Menorca, al port esportiu de Cala’n Bosch, Ciutadella. Un ambient exclusiu només per a adults i amb ànima menorquina.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Alejandro Alguacil

Director de Lago Resort Menorca

Suites del Lago és l’hotel cinc estrelles de Lago Resort Menorca, al port esportiu de Cala’n Bosch.  Enfocat al visitant adult, aquest exclusiu hotel es caracteritza per oferir una àmplia gama de serveis integrats en un espai on es respira tranquilitat i conexió amb la natura. Destaquen les seves elegants habitacions amb terrassa i vistes a la marina, una piscina exterior climatitzada d’aigua salada amb talasoterapia o el primer restaurant japonés-menorquí del món dirigit per Julián Mármol, reconegut xef amb una estrella michelin.

L’hotel pertany al grup hostaler MOGA, una empresa familiar amb llavor menorquina que ha ampliat el seu projecte també a altres llocs d’Espanya. Des de fa més d’una dècada aquí s’aposta per la sostenibilitat, principi que l’hotel aplica a totes les àrees de treball. Les seves instal·lacions han estat repensades per aconseguir la màxima eficiència energètica i l’estalvi de recursos: sistemes de recuperació i reutilització d’aigües residuals i aigua calenta, il·luminació i aïllament eficient o materials de construcció que purifiqun l’aire garanteixen confort i mínim impacte. Fa anys que van prescindir del plàstic als seus serveis neteja, amenities o restaurants, i tots els seus proveïdors diaris són d’Agroxerxa: peix, fruita, ous, formatges, vins o horta ecològica.

“Treballam per oferir una experiència de luxe completa, sostenible i menorquina.”

ALEJANDRO ALGUACIL, DIRECTOR DE LAGO RESORT MENORCA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Vía Circunvalación, Parcela 5, Cala’n Bosh – Ciutadella de Menorca

Connectau