Skip to main content

SOBRE VILLA PARAÍSO

Villa Paraíso, a la urbanització de Sant Tomàs, és una vila perfecta per a famílies o grups d’amics pensada per generar el menor impacte possible.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Virginia Barber i Klaus Hoffmann

Impulsors

Virgínia i Klaus són dos amics i socis fundadors de Book Menorca Villas, l’agència de lloguer turístic que gestiona aquesta magnífica vila. Ella, menorquina i dissenyadora d’interiors. Ell, alemany i fotògraf. Fa 10 anys la Virgínia va crear el projecte per després unir les seves trajectòries professionals amb l’objectiu d’oferir la gestió integral de cases de lloguer de vacances a persones amb propietats a l’illa. Però van una mica més enllà i impulsen la reconversió de les cases que gestionen en habitatges eficients i de baix impacte.

Villa Paraíso va ser la primera casa del projecte. Situada a la urbanització de Sant Tomàs, aquesta vila perfecta per a famílies o grups d’amics compta amb plaques termosolars per a l’aigua sanitària i la piscina; amb un sistema de climatització natural, que utilitza el vent de nord-sud tan habitual a l’illa per crear ventilació creuada; o una cisterna pluvial per a la neteja i el reg. Està reformada amb materials de l’illa seguint un model energètic sostenible i eficient, tant en il·luminació com en gestió de residus.

Una casa per gaudir de les vacances en harmonia amb l’illa de Menorca.

“Intentam promoure una manera de fer turisme de menor impacte i més coherent amb els recursos de què disposem a l’illa.”

VIRGINIA BARBER I KLAUS HOFFMANN, IMPULSORS

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Urb. Santo Tomàs, 14D, 07749 Sant Tomàs, Menorca

Connectau