Skip to main content

SOBRE SETH 55 SANTO TOMÁS

Un hotel de quatre estrelles superior dissenyat per ser eficient i sostenible. És el més recent de la cadena hotelera Set Hotels. Inaugurat el 2018, es va construir tenint en compte la seva integració paisatgística i consum, convertint-se en un allotjament amb classificació energètica A.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

Un hotel de quatre estrelles superior dissenyat per ser eficient i sostenible. El Seth 55 Santo Tomás és el més recent de la cadena hotelera Set Hotels. Va ser inaugurat el 2018 i es va construir tenint en compte la seva integració paisatgística i consum, convertint-se en un allotjament amb classificació energètica A.

Un dels objectius primordials de Set Hotels és compatibilitzar el turisme amb el respecte a l’entorn. La cadena treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics i de reducció de plàstics d’un sol ús, i aposta pel producte local abastint els seus establiments amb productes de km 0 i formatges i embotits de la seva pròpia finca Algendar d’en Gomila.

Set Hotels és l’empresa de la família Mercadal, una família menorquina que des que va constituir la marca fa més de vint-i-cinc anys ha demostrat un fort compromís ambiental, i així ho ha volgut plasmar a l’últim dels seus hotels, el Seth 55 Santo Tomás, que pocs mesos abans de la seva obertura ja va obtenir certificacions i distintius ambientals i socials.

“Intentam des de fa anys fer compatible la nostra activitat turística amb la preservació del nostre entorn, oferint una experiència sostenible als nostres clients.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Platja Santo Tomás, H-9, 07749 Es Migjorn Gran

Connectau