Skip to main content

SOBRE ELITECHIP

EliteChip presta serveis de control, presa de temps i confecció de resultats a més de 300 esdeveniments esportius i organitza 25 competicions a l’any amb l’objectiu de diferenciar Menorca com a destinació turística esportiva vinculada a la sostenibilitat.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Guillem Bosch

Fundador

Guillem Bosch va ser corredor professional durant més de 20 anys. A més de guanyar diversos campionats de les Illes Balears durant aquella etapa, el pas per la Federació d’Atletisme balear i la passió per l’esport van fer que a poc a poc s’introduís en qüestions organitzatives i tècniques de les carreres esportives. Això el porta a fundar el 2008 EliteChip, la jove empresa que encapçala i que està especialitzada a organitzar i cronometrar esdeveniments esportius.

Més d’una dècada després EliteChip presta serveis de control, presa de temps i confecció de resultats a més de 300 esdeveniments esportius i organitza 25 competicions a l’any. Una de les joies de la corona és el Trail Menorca Camí de Cavalls, i potser la prova que defineix també la seva filosofia: diferenciar Menorca com a destinació turística esportiva vinculada a la sostenibilitat i la protecció del nostre patrimoni natural.

Aquesta visió implica un control estricte i prevenció de residus durant les competicions, l’ús de material reutilitzable i producte local o donar als corredors informació sobre mesures de conservació del medi. Per Guillem, “gaudir del medi implica conservar-lo”, per això reinverteixen beneficis en la conservació del Camí de Cavalls i de l’entorn natural de Menorca.

“Menorca té un entorn espectacular, tranquil·litat, gastronomia i proves esportives ben organitzades. Hem de ser conscients d’aquest potencial i les nostres pràctiques sempre han d’anar encaminades a conservar aquest patrimoni.”

GUILLEM BOSH, FUNDADOR

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Activities in nature that respect the environment

Divulge the natural assets of the Menorca Biosphere Reserve with focus on conservation and promoting activities in natural settings that implement environmentally respectful practices.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer de Velázquez, 8A – Ciutadella de Menorca

Connectau