Skip to main content

SOBRE HOTEL CRISTINE BEDFOR

Cristine Bedfor Guest Houses, al centre de Maó, és una aposta per allò local, i per oferir als seus hostes una estada vinculada al territori, a la seva cultura, a la seva història i gastronomia.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Cristina Lozano

Impulsora

Cristina i Daniel porten més de 40 anys vinculats a l’illa. Infància, estius, temporades residint o visitant … No va ser difícil per a aquests dos amics decidir-se per “la joia preservada” de la Mediterrània per emprendre el seu primer projecte junts. Cristine Bedfor Guest Houses, al centre de Maó, és una aposta per allò local, i per oferir als seus hostes una estada vinculada al territori, a la seva cultura, a la seva història i gastronomia.

Des de la cuina, de la mà de Ses Forquilles i del producte local i de temporada, a la seva proposta d’activitats, el projecte d’aquest hotel boutique busca involucrar el visitant a la vida i l’entorn de l’illa durant tot l’any. Dos edificis històrics del carrer infanta connectats per un espectacular jardí allotgen la seva proposta a les seves 21 singulars habitacions. Cadascuna d’elles explica una història diferent.

El projecte compta amb un ambiciós pla de gestió de residus, no fa ús de plàstics i integra la reutilització i el reciclatge de materials en les seves pràctiques: vaixelles i mobles restaurats, o catifes i roba de material reciclat. Un aljub de 25.000 litres nodreix el seu jardí, i s’han agermanat amb Menorca Preservation Fund per impulsar “Dream Global, Eat Local” per al foment del producte local.

“Vincular al visitant a la vida de l’illa implica desestacionalitzar. Menorca té molt a oferir durant tot l’any.”

CRISTINA LOZANO, IMPULSORA DE CRISTINE BEDFOR GUEST HOUSES

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer Infanta, 17 – Maó

Connectau