Skip to main content

SOBRE MUSEU DE MENORCA

Situat en un lloc privilegiat com és l’antic Convent de Sant Francesc, al cor de Maó, el Museu de Menorca és un clar referent cultural de l’illa. Un espai on la història i la tradició de Menorca es donen la mà.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Carolina Desel

Directora del Museu de Menorca

Situat en un lloc privilegiat com és l’antic Convent de Sant Francesc, al cor de Maó, el Museu de Menorca és un espai on la història i la cultura de l’illa es donen la mà. Amb una col·lecció de més de 36.000 peces, el museu convida a fer un viatge en el temps des de la prehistòria menorquina fins a l’actualitat: el talaiòtic, el paleocristià, les èpoques islàmica i romana…

Però el Museu de Menorca no només és un contenidor d’objectes històrics, sinó també un lloc viu de trobada i aprenentatge. A través d’exposicions temporals, tallers, xerrades i activitats per a totes les edats, el museu ofereix una experiència única per conèixer l’illa des d’una perspectiva més profunda i autèntica.

El compromís amb la conservació i la sostenibilitat també és present a la filosofia del museu. La seva tasca va més enllà de la mera exposició de peces i s’enfoca a la investigació, l’estudi i la difusió del patrimoni cultural de Menorca. A més, el museu treballa en col·laboració amb altres institucions i entitats per tal de preservar i difondre la riquesa cultural i natural de l’illa.

El Museu de Menorca és un espai que convida a la reflexió i la contemplació, però també a la participació i el diàleg. Un lloc que no us deixarà indiferent, i que us convida a descobrir la fascinant història i cultura de Menorca de manera amena i entretinguda.

“El compromís amb la conservació i la sostenibilitat és part de la filosofia del museu.”

CAROLINA DESEL, DIRECTORA DEL MUSEU DE MENORCA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Patrimoni i Cultura local

Aposta per la preservació del patrimoni cultural de Menorca, respectant i fomentant les diferents formes d’expressió i l’activitat dels practicants.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Plà des Monestir, 9 – Maó

Connectau