Skip to main content

SOBRE SA SUCRERIA

Sa Sucreria és un dels obradors artesanals més reconeguts de Menorca. Hereu d’un llegat centenari, l’obrador treballa amb les receptes i processos tradicionals per elaborar el millor de la rebosteria menorquina.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Joan Gomila

Gerent

Sa Sucreria és un dels obradors artesanals més reconeguts de Menorca. El projecte parteix en un inici de la pastisseria familiar Cas Sucrer des Mercadal, que des del 1873 elabora el millor de la rebosteria menorquina. El seu llegat centenari, la seva essència i sobretot les mateixes receptes tradicionals de sempre van servir per crear l’obrador, que ara distribueix dolços de llarg a llarg de l’illa i cap a l’exterior: carquinyols, amargs, pastissets, duquesites o les seves delicioses ensaïmades, entre altres elaboracions.

Fidel als seus orígens, Sa Sucreria treballa per la recuperació i la conservació dels processos i receptes de sempre, aquelles que al llarg de cinc generacions de mestres artesans van anar passant de pares a fills. Són processos manuals, lents i laboriosos, però “l’única manera de garantir el sabor i la qualitat de les elaboracions” segons Joan Gomila, a qui li agrada veure que la seva feina també és mantenir i transmetre el patrimoni històric i cultural que és per a ells la rebosteria de Menorca. No fan ús d’additius, per això fan un gran esforç per fer arribar a les cases el producte més fresc unint tradició i tecnologia. Pels amants dels dolços, una finestra a la tradició de l’illa.

“La nostra feina és també un compromís amb el llegat artesà de Menorca.”

JOAN GOMILA, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Receptes i gastronomia tradicional

Fa ús del receptari i del coneixement gastronòmic tradicional de Menorca i preserva els sabors, els plats i les pràctiques culinàries ancestrals transmeses a l’illa de generació en generació.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Pol. Ind. Llinaritx, P30 – Es Mercadal

Connectau