Menorca

Seth Agamenon

"Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental" - MARIA FLORIT COORDINADORA DE SISTEMES DE GESTIÓ DE QUALITAT I MEDI AMBIENT DE SET HOTELS

El Seth Agamenon se situa al costat sud del port natural de Maó, a la petita localitat des Castell. Les seves vistes privilegiades a l’Illa del Rei, un dels llocs més emblemàtics i carregats d’història de Menorca, permeten imaginar el desembarcament del rei Alfons III al segle XIII, o pensar en totes les batalles que van portar innombrables soldats a ocupar les estances de l’hospital militar que, construït sota dominació anglesa, encara es conserva a l’illot, just davant l’hotel.

La història de l’Agamenon està vinculada a la família Mercadal, una família menorquina al comandament de la cadena hotelera Seth Hotels, que actualment compta amb tots els seus establiments certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La raó és el ferm compromís mediambiental que regeix la política de l’empresa sota l’anomenat projecte Seth Green, un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a tots els allotjaments sota el nom .

L’eficiència energètica, l’estalvi de recursos hídrics, l’objectiu plàstic zero i el producte local i de temporada són els pilars bàsics sobre els quals se sustenta el projecte. Benvinguts al Seth Agamenon.

GALERIA

ELS NOSTRES SERVEIS


  • allotjament turístic i restauració
  • esdeveniments i sales
  • qualitat i sostenibilitat
  • producte local i de temporada
  • Piscina

ON TROBAR-NOS


Seth Agamenon

C/ Agamenón 16, 07720 Es Castell, Menorca, Islas Baleares, España

CONTACTE Contacta o visita'ns

Contacte:
Seth Agamenon
Adreça:
C/ Agamenón 16, 07720
Municipi:
Es Castell
Telèfon:

 

Facebook:
Instagram: