Skip to main content

SOBRE SETH AGAMENON

El Seth Agamenon és un hotel situat en el costat sud del port natural de Maó, a la petita localitat des Castell i amb vistes privilegiades a l’Illa del Rei, un dels llocs més emblemàtics i carregats d’història de Menorca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

El Seth Agamenon se situa al costat sud del port natural de Maó, a la petita localitat des Castell. Les seves vistes privilegiades a l’Illa del Rei, un dels llocs més emblemàtics i carregats d’història de Menorca, permeten imaginar el desembarcament del rei Alfons III al segle XIII, o pensar en totes les batalles que van portar innombrables soldats a ocupar les estances de l’hospital militar que, construït sota dominació anglesa, encara es conserva a l’illot, just davant l’hotel.

La història de l’Agamenon està vinculada a la família Mercadal, una família menorquina al comandament de la cadena hotelera Seth Hotels, que actualment compta amb tots els seus establiments certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La raó és el ferm compromís mediambiental que regeix la política de l’empresa sota l’anomenat projecte Seth Green, un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a tots els allotjaments sota el nom .

L’eficiència energètica, l’estalvi de recursos hídrics, l’objectiu plàstic zero i el producte local i de temporada són els pilars bàsics sobre els quals se sustenta el projecte. Benvinguts al Seth Agamenon.

“Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE 

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

C/ Agamenón 16 – 07720 Es Castell

Connectau