Skip to main content

SOBRE SON GRANOT

L’Hotel Rural Son Granot és una finca que no passa desapercebuda en passar per Es Castell. Al camp i, a la vegada, a prop de tot, un lloc de vacances còmode i versàtil amb el màxim respecte per l’entorn.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Anja Sánchez-Rodrigo Wickers

Impulsora

L’Hotel Rural Son Granot és una finca que no passa desapercebuda en passar per Es Castell. La casa principal va ser construïda al voltant de 1860, i rere la seva cridanera façana vermella es distribueixen 8 habitacions i diverses zones comunes. A l’antic boer, ubicat al sud de la casa, hi trobem 6 estances més.

L’any 2021 l’Hotel Rural Son Granot s’incorpora a Jardí de Ses Bruixes Collection passant a formar part del patrimoni arquitectònic històric destinat a ser rehabilitat i recuperat, seguint la nostra filosofia de la integració amb l’illa i la seva història.

La finca la formen jardins, camps, boscos, una gran era, els antics boers, un aljub, una piscina, un restaurant, un sender que envolta tota la finca, un hort de verdures i un altre d’aromàtiques, arbres fruiters i la meravellosa casa principal amb vistes, es miri on es miri. Des de l’inici del nostre camí a Son Granot hem anat substituint plantes invasores per espècies autòctones, més adaptades a l’hàbitat i que requereixen menys consum d’aigua.

Son Granot és un petit paradís a dues passes de Maó, Es Castell i Sant Lluís. Al camp i, a la vegada, a prop de tot, un lloc de vacances molt còmode i versàtil. Tot amb el màxim respecte per l’entorn: gastronomia local i de temporada, neteja i amenities ecològics, i la gestió eficient dels recursos en són exemple.

“Son Granot és un altre d’aquests projectes del cor amb què, una vegada més, sentim que és una mena de missió destinada a recuperar espais de la memòria, llocs històrics i tornar-los la seva ànima i dignitat rehabilitant-los i obrint-los al món.”

ANJA SÁNCHEZ-RODRIGO WICKERS, IMPULSORA

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Reducció de residus

Incorpora pràctiques de planificació per reduir el consum de recursos i la generació de residus, amb especial atenció a la reducció de residus plàstics, fomentant la reutilització i l’ús d’alternatives no contaminants, el compostatge i la reducció del malbaratament d’aliments.

Consum eficient d'aigua

L’aigua a Menorca és un recurs escàs. L’empresa ha incorporat sistemes d’estalvi d’aigua, fa un ús eficient dels recursos hídrics i ha reduït l’empremta hídrica de la seva activitat.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Ctra. Sant Felip 41, 07720 – Es Castell – Menorca

Connectau