Skip to main content

SOBRE SETH ISLA PARAÍSO

El Seth Isla Paraíso és un aparthotel davant de la platja d’Arenal d’en Castell, situada al nord de l’illa i coneguda per la seva àmplia envergadura en forma de petxina.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Coordinadora de sistemes de gestió de qualitat i medi ambient

El Seth Isla Paraíso és un aparthotel davant de la platja d’Arenal d’en Castell, situada al nord de l’illa i coneguda per la seva àmplia envergadura en forma de petxina. Es tracta d’una de les platges més familiars de Menorca, i en consonància, aquests aparthotels han estat pensats per a una rutina de vacances en família: platja, restaurant, miniclub, parcs infantils i piscina per als més petits.

El complex forma part del grup hoteler menorquí Set Hotels, que actualment compta amb tots els seus establiments certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La raó és el ferm compromís mediambiental que regeix la política de l’empresa mitjançant l’anomenat projecte Seth Green, un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a tots els allotjaments.

L’eficiència energètica, l’estalvi de recursos hídrics, l’objectiu plàstic zero i el producte local i de temporada són els pilars bàsics sobre els quals se sustenta el projecte.

“Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental.”

MARIA FLORIT, COORDINADORA DE SISTEMES DE GESTIÓ DE QUALITAT I MEDI AMBIENT DE SET HOTELS

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Carrer Estrella, s/n, 07740 Arenal d’en Castell, Menorca.

Connectau