Skip to main content

SOBRE MESTRAL & LLEBEIG

Seth Mestral & Llebeig és un tranquil complex d’apartaments situat a la urbanització de Sant Tomàs, al sud de l’illa i a pocs metres de la platja del mateix nom.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Coordinadora de sistemes de gestió de qualitat i medi ambient

Seth Mestral & Llebeig és un tranquil complex d’apartaments situat a la urbanització de Sant Tomàs, al sud de l’illa i a pocs metres de la platja del mateix nom. Es compon de 129 casetes de vacances de dues altures i estil menorquí interconnectades per espais comuns, zones enjardinades i diverses instal·lacions com un restaurant, parcs infantils o pistes esportives. Un espai especialment pensat per a les vacances en família.

El complex forma part del grup hoteler menorquí Set Hotels, que actualment compta amb tots els establiments certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La raó és el ferm compromís mediambiental que regeix la política de l’empresa mitjançant l’anomenat projecte Seth Green, un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a tots els seus allotjaments.

L’eficiència energètica, l’estalvi de recursos hídrics, l’objectiu plàstic zero i el producte local i de temporada són els pilars bàsics sobre els quals se sustenta el projecte.

“Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental.”

MARIA FLORIT, COORDINADORA DE SISTEMES DE GESTIÓ DE QUALITAT I MEDI AMBIENT DE SET HOTELS

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Playa Santo Tomás, H-9, 07749 Es Migjorn Gran, Menorca

Connectau