Skip to main content

SOBRE SETH PLAYA AZUL

El Seth Playa Azul és un hotel situat sobre el penya-segat que domina la platja de Cala’n Porter, d’àmplies comoditats i amb un ferm compromís ambiental i de conservació de l’illa.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

El Seth Playa Azul és un hotel situat sobre el penya-segat que domina la platja de Cala’n Porter, al sud-est de Menorca. D’àmplies comoditats, aquest hotel del grup menorquí Set Hotels es caracteritza per les seves privilegiades vistes a l’entrada de mar que conforma la platja, encaixonada entre parets elevades de pedra blanca de marès i coronades per la vegetació.

L’hotel pertany a la família Mercadal, una família menorquina que des que va constituir el grup Set Hotels ha demostrat el seu compromís ambiental i de conservació de l’illa. Actualment, tots els seus establiments estan certificats amb la marca Menorca Reserva de Biosfera. La raó és el ferm compromís mediambiental que regeix la política de l’empresa mitjançant l’anomenat projecte Green Seth, un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a tots els allotjaments.

L’eficiència energètica, l’estalvi de recursos hídrics, l’objectiu plàstic zero i el producte local i de temporada són els pilars bàsics sobre els quals se sustenta el projecte.

“Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Passeig Marítim, 27, 07712 Cala en Porter, Menorca

Connectau