Skip to main content

SOBRE SETH PORT CIUTADELLA

Testimoni com cap altre de la història recent d’aquesta localitat, es tracta d’un hotel emblemàtic vinculat a la cultura, al patrimoni, a la història i les festes populars de Ciutadella de Menorca.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

El Seth Port Ciutadella està situat al Passeig Marítim, davant de la Platja Gran, una emblemàtica platja al cor de Ciutadella de Menorca. Des dels seus inicis, l’any 2006, l’hotel treballa amb sistemes de gestió ambiental per minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat hotelera.

Testimoni com cap altre de la història recent d’aquesta localitat, es tracta d’un hotel emblemàtic vinculat a la cultura, al patrimoni, a la història i les festes populars de Ciutadella de Menorca. L’Hotel també destaca per la seva moderna arquitectura. Un hotel spa tranquil i acollidor a pocs minuts del centre de la ciutat.

És un hotel de Set Hotels, una empresa hotelera que des de la seva fundació treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics i de reducció de plàstics. Aposta pel producte local proveint els seus establiments amb productes de km 0 i formatges i embotits elaborats de manera artesanal en la seva pròpia finca, Algendar d’en Gomila.

“Intentam des de fa anys fer compatible la nostra activitat turística amb la preservació del nostre entorn, oferint una experiència sostenible als nostres clients.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Passeig Marítim, 36 – Ciutadella

Connectau