Skip to main content

SOBRE SETH PORT MAHÓN

Ubicat de forma privilegiada amb vistes al port de Maó, és el primer hotel de la cadena hotelera Set Hotels, que avui dia disposa d’un total de nou allotjaments turístics a l’illa i un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a cadascun d’ells.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

El Seth Port Mahón, ubicat de forma privilegiada amb vistes al port de Maó, destaca per la seva façana vermella i blanca que manté l’estètica d’edifici colonial, herència de l’època britànica a Menorca. El 1995 es converteix en el primer hotel de la cadena hotelera Set Hotels, que avui dia disposa d’un ambiciós pla de desenvolupament sostenible.

Darrere la firma de Set Hotels s’hi troba la família Mercadal, una família menorquina que des que va constituir l’empresa ha demostrat un compromís ambiental i de conservació de l’illa. Pensen que els turistes que visiten Menorca han de conèixer la condició de Reserva de Biosfera de l’illa, la gastronomia i cultura local i la importància de tenir-ne cura.

El Seth Port Mahón segueix polítiques sostenibles com la implementació de mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics i de reducció de plàstics d’un sol ús amb l’objectiu futur ‘plàstic zero’, i fins i tot disposa d’una petita exposició d’artesania i producte local entre la seva decoració.

“El Seth Port Maó va ser el primer hotel de l’empresa menorquina Set Hotels, l’any 1995, i des de llavors estem compromesos a compatibilitzar l’activitat turística amb la qualitat i sostenibilitat del nostre destí.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Av. Fort de l’Eau núm 13 – Maó

Connectau