Skip to main content

SOBRE SETH SANTO TOMÁS

El Seth Santo Tomás és un allotjament de la cadena Set Hotels, una cadena que treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics, de reducció de plàstics d’un sol ús i aposta pel producte local en tots els seus establiments.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Maria Florit

Directora de Qualitat i Turisme Sostenible

“Allotja’t en verd” és l’eslògan de la marca Green Seth de la cadena hotelera Set Hotels. Darrere d’aquest claim s’hi troba un ferm compromís mediambiental per part de l’empresa i un ambiciós pla de desenvolupament sostenible aplicat a cada un dels seus nou allotjaments. Set Hotels és l’empresa de la família Mercadal, una família menorquina que des que va constituir la marca fa més de vint-i-cint anys ha treballat per controlar el seu impacte en l’entorn. 

Set Hotels treballa implementant mesures d’eficiència energètica, d’estalvi de recursos hídrics, de reducció de plàstics d’un sol ús amb l’objectiu futur de‘plàstic zero’ i aposta pel producte local abastint els seus establiments amb productes de km 0 i formatges i embotits de la seva pròpia finca Algendar d’en Gomila.

El Seth Santo Tomás és especial per diverses raons entre elles la promoció de l’art local. Les parets de l’hotel exposen els quadres d’Adolf Llovera, un pintor arrelat a Menorca que il·lustra, a través de les seves obres, els encants de l’illa i així ho gaudeixen els hostes d’aquest hotel a primera línia de mar.

“Des que la família Mercadal va crear la marca Set Hotels, va tenir clar el seu compromís ambiental.”

MARIA FLORIT, DIRECTORA DE QUALITAT I TURISME SOSTENIBLE

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Ús de producte de proximitat

Utilitza producte local i de proximitat en la seva oferta i elaboracions i prioritza el producte procedent d’explotacions i pesqueries que implementen pràctiques respectuoses amb el medi.

ALTRES CERTIFICACIONS

A més del segell Marca Menorca Reserva de Biosfera, aquesta empresa compta amb les següents garanties:

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Platja Santo Tomás, H2, 07749 Es Migjorn Gran

Connectau