Skip to main content

SOBRE AUTOS MENORCA

Autos Menorca és la primera i més reconeguda empresa rent-a-car de l’illa. Manté la senzilla idea amb què es va crear l’empresa el 1961: donar el servei perquè qui ens visita pugui conèixer l’illa sense problemes. I si n’hi ha, ser-hi.

CONEIXEU ELS PROTAGONISTES

Toni Masferrer

Gerent

Un Seat 600 i un Renault 4-4 van ser els dos primers cotxes que Antonio Carreras va comprar per llogar els clients de l’emblemàtic Hotel Port Mahón el 1961. Seixanta anys després, Autos Menorca és la primera i més reconeguda empresa rent-a-car de l’illa. Al capdavant del projecte, que segueix en mans de la família del fundador, hi ha en Toni Masferrer, que manté la senzilla idea amb què tot va començar: “Donar el servei. Que qui ens visita pugui conèixer l’illa sense problemes. I si n’hi ha, ser-hi”.

Perquè això sigui possible, la flota d’Autos Menorca rep manteniment a les modernes instal·lacions amb què compten al polígon de Maó, que funcionen atenent a l’eficiència energètica i el baix impacte amb plaques solars o túnels de rentat amb decantació i reutilització de l’aigua. Aquí és on poc a poc creix el nombre de cotxes híbrids i elèctrics d’aquest projecte, que aspira a poder oferir en un futur no gaire llunyà una flota 100% elèctrica.

“El cotxe elèctric a Menorca suposa un repte enorme pel qual treballam diàriament.”

TONI MASFERRER, GERENT

UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

Aquesta empresa desenvolupa la seva activitat seguint nombrosos criteris de protecció del medi, la identitat i la cultura de Menorca i és exemplar en els següents:

Consum eficient d'aigua

L’aigua a Menorca és un recurs escàs. L’empresa ha incorporat sistemes d’estalvi d’aigua, fa un ús eficient dels recursos hídrics i ha reduït l’empremta hídrica de la seva activitat.

Consum eficient d'energia

Aposta per un model energètic basat en la reducció de les emissions contaminants mitjançant la reducció del consum energètic, l’obtenció d’energia de fonts renovables i el seu ús de manera eficient.

Contactau

Visitau-nos

Adreça

Avinguda d’Europa, 9, Polígono industrial – Maó

Connectau